Kurs

Vokse vokse…………………..

Jeg holder forskjellige kurs for kommuner, festivaler, organisasjoner, borettslag mm. Jeg tilbyr kurs, foredrag og verksted i hagerelaterte emner som å lære å så og dyrke, kjøkkenhage, bokashi-kompostering, innendørs kjøkkenhage hele året og skogshagedesign. Jeg holder også matkurs i fermentering av mat og drikke og i spiselige vekster.

Skogshage kurs

En skogshage (eller matskog) er en måte å produsere mat og lage et hagerom på, som gir god og variert avling med relativt lite arbeide. Dette er fordi det er flerårige vekster som plantes i flere lag. Flerårige vekster gir avling hvert år. Da kan man hoppe over hele oppavls-prosessen som tar veldig mye tidContinue reading “Skogshage kurs”

Nettkurs….

Spør meg gjerne om dere er interessert i nettkurs. Jeg har gode erfaringer med å ha foredragene på nett. Nettbaserte foredrag begrenser jeg til ca 1 time, med ca en halvtimes tid med spørsmål og svar. Ingen begrensning på antall deltakere.

Fermentering av grønnsaker

Fermentering er en eldgammel måte å behandle mat på for å konservere, nøytralisere giftstoffer og lage nydelige komplekse smaker og nye matvarer. Denne måten å konservere på beholder næringsverdien veldig godt – ja faktisk øker den til og med; det produseres viktige enzymer, vitaminer og gode bakteriekulturer som er veldig gunstig for mage og helsenContinue reading “Fermentering av grønnsaker”

Dyrke-verksted

Ønsker du å lære å dyrke, eller trenger du litt tips på veien? I dette kurset / verkstedet lærer jeg bort det helt grunnleggende med å så frø, få dem til å vokse og hvordan man kan få dem til å bli en fin grøde. Vi går igjennom dyrking på friland, i pallekarmer og krukker.Continue reading “Dyrke-verksted”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Følg kursene…

Få informasjon om kurs på din mail

%d bloggers like this: