Innendørs kjøkkenhage hele året

Lurer du på hva slags mat som er mulig å dyrke hjemme på kjøkkenbenken? På dette kurset / verkstedet får du vite mer om hva det er mulig å være selvforsynt med, hva som trengs av utstyr og hvordan du kan ta vare på plantene.

Visste du at det er mange grønnsaker det er mulig å dyrke videre på, av dem man får kjøpt i butikken? Her får du lære enkelt hvordan det gjøres. jeg viser deg hvordan du kan dyrke mange forskjellige typer spirer, og dere får med noen små planter hjem.

Her blir det mange gode smaksprøver.

Spirer av bokhvete

Published by Hagebæret

Jeg tilbyr gartner-tjenester som: beskjæring av busker, trær og hekker. Spør meg gjerne om annen type skjøtsel også. Jeg gjør hageplanlegging og design med tegning, med eller uten befaring. Da tar jeg utgangspunkt i landskapet, jordsmonn, vær og vind, og dine ønsker i forhold til innsyn og ønsker for hagen din. Jeg har designkurs i permakultur og skogshagekurs. Jeg gjør beplanting og kan veilede deg hvis du vil lære selv hvordan du steller hagen din. Jeg har kursvirksomhet innenfor hage- temaer men også mat og drikke. Jeg har en sterk miljø-profil. Jeg designer etter permakultur- prinsipper, som er en måte å designe hage på som har som mål å finne permanente kulturer. Jeg tar hensyn til landskapet og dine ønsker for å skape et mest mulig holdbart design som klarer seg selv, og med planter som støtter hverandre. Jeg unngår torvjord for å støtte opp om våre sårbare torvmyrer, og velger heller alternativer som kompostjord av god kvalitet. Jeg kjører også el-bil, og har mye batteridrevet utstyr i tillegg til manuelt. Jeg samarbeider med flere aktører for at du skal få den beste hjelpen til hagen din!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: